در مطالب قبلی توضیح داده شد که سئو چیست؟ و قرار است چه کاری برای ما انجام دهد اما بد نیست گذری هم به آمار و ارقام منتشر شده درباره موتورهای جستجو بزنیم تا به اهمیت سئو بیش از پیش واقف شویم. هرچند امروزه #سئو به اندازهای مورد اهمیت و توجه قرار گرفته است که میزان تاثیرگذاریش در رشد و توسعه کسبوکار قابل چشمپوشی نیست.
اگر به دنبال این هستیم که ترافیک زیادی به سمت سایت خود هدایت کنیم یکی از روشهای نسبتا کم هزینه، پایدار و تاثیرگذار سئو است و با صرف زمان و تولید محتوای مناسب میتوانیم بخش کوچکی از فضای جستجو در سطح اینترنت را نصیب خود کنیم.
آمار و ارقامی که در ادامه آورده شده است بیانگر این موضوع است که موتورهای جستجو چه فرصت بینظیری را به وجود آوردهاند تا از آن برای توسعه کسب و کار خود استفاده کنیم.
اگر تا امروز در شک بودیم که سئو به چه دردی میخورد! و پولمان را باید صرف تبلیغات بنری، کلیکی، ویدیویی و … کنیم و به سئو اهمیت کمتری بدهیم شاید این آمارها نظرمان را نسبت به استراتژی که تا قبل از این به کار میبردیم تغییر دهد.
چرا سئو؟
- گوگل ۶۸% از بازار موتورهای جستجو را به تنهایی در اختیار دارد.
- ۹۳% درصد از تعاملات کاربران در اینترنت با جستجو کردن در موتورهای جستجو شروع شده است.
- برای صنعت موتورهای جستجو ارزشی بیش از ۶۵ میلیارد دلار تخمین زده میشود.
- در گوگل هر ماه بیش از ۱۰۰ میلیارد جستجو توسط جستجوگران انجام میشود.
- ۹۱% از کاربران اینترنت برای کارهایشان از موتورهای جستجو استفاده میکنند.
آمارهای مربوط به سئو:
- ۷۰-۸۰% از کاربران بر روی لینکهایی که به صورت تبلیغی هستند (مثل گوگل که به ازای دریافت مبلغی لینک را در صفحه اول نمایش میدهد) اصلا نگاه نمیکنند.
- نزدیک به ۳۳% از کلیک های انجام شده در صفحه نتایج جستجو روی اولین لینک بوده است.
- ۷۵% از کاربران فقط لینکهای صفحه اول را مشاهده میکنند و هیچ وقت به صفحات بعدی نمیروند.
- جستجو در موتورهای جستجو و استفاده از ایمیل، بیشترین سهم از فعالیت های کاربران در سطح اینترنت را به خود اختصاص داده است.
- ۸۱% کسبوکارها مطرح کرده اند که وبلاگشان یکی از دارایهایی مهم کسبوکارشان است.
- در بررسیهایی که توسط Outbrain انجام شد این نتیجه به دست آمد، ورودی که توسط جستجو در موتورهای جستجو به سمت سایت هدایت میشود ۳۰۰% بیشتر از ورودی است که توسط شبکه های اجتماعی به سمت سایت هدایت میشود.
دیدیم آمارهای شگفت انگیزی در دنیای موتورهای جستجو وجود دارد و نشان میدهد که چقد ارزش دارد تا بر روی سئو وقت بیشتری بگذاریم.
با انتخاب یک استراتژی مناسب، صرف زمان و صد البته حوصله کردن ، میتوانیم ورودی قابل توجهی از موتورهای جستجو بخصوص گوگل داشته باشیم.
سلام سجاد جان
خیلی استفاده کردم.
فقط یک سوال:
۷۰-۸۰% از کاربران بر روی لینکهایی که به صورت تبلیغی هستند (مثل گوگل که به ازای دریافت مبلغی لینک را در صفحه اول نمایش میدهد) اصلا نگاه نمیکنند.
این اطلاعات را از کجا آورده ای ؟
چون:
http://s8.picofile.com/file/8283386118/Screenshot_1.png
ممنون از وبسایت خوبت
حمید جان، این آمار رو از این لینک به دست آوردم
فکر میکنم این آمار که شما عکسش رو گذاشتی از هاب اسپات باشه، درست حدس زدم؟
حرف شما و آمار شما درسته
ولی سجاد جان این مقاله مربوط به سال ۲۰۱۲ هست. یعنی ۵ سال پیش در صنعتی مثل IT باید اطلاعات upddate باشند. البته در نظر بگیر که از آن زمان تا به حال چندین بار نتایج و ظاهر AD گوگل عوض شده اند.
این مطلبی که من در این مورد در متمم گذاشتم.
http://motamem.org/%D9%86%DA%A9%D8%A7%D8%AA%DB%8C-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%B5%D9%81%D8%AD%D9%87-%D9%86%D8%AA%D8%A7%DB%8C%D8%AC-%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88-%DA%AF%D9%88%DA%AF%D9%84/comment-page-1/#comment-100120
در مورد Google adwords تو چند روز آینده می نویسم توی وبلاگم. (البته که من فنی نیستم و صرفا مشاهداتم را به اشتراک میذارم)
حمید جان مطلبت رو توی متمم خوندم و خیلی استفاده کردم.
من لینک رو از خود متمم برداشتم و سعی کردم اینجا بر اساس اون چیزی که در سرچ ژونال هست بنویسم و به چیزی که اصلا توجه نکرده بودم و شاید فراموش کردم ، توجه به تاریخ نگارش مقاله بود.
ممنونم از این همه دقت نظر.
سلام سجاد. خواستم بگم حرف حمید معقولتر به نظر میرسه. یعنی تقریباً ۸۰ ۹۰ درصد مردم فرقی بین نتایج پولی و ارگانیک نمیزارن. تو اون منیع که اشاره کردی از search engine journal گفته ۶۰ تا ۷۰ درصد تبلیغات “سمت راست” صفحه را نگاه نمیکنن نه نتایج بالای صفحه را. اینم https://goo.gl/h76vqs نقشه eye tracking که کاملاً معلومه که کاربرها به اندازه نتایج ارگانیک به لینک های پولی هم نگاه می کنن. جدیداً گوگل تصمیم گرفت کلاً تبلیغات سمت راست راست را حذف کنه. به همین خاطر اون داده ها دیگر معتبر نیستند- باید به متمم هم بگیم تصحیح کنه چون حداقل تو دوتا درس به این آمار اشاره کرده-
فقط یک نکته به نظرم میرسه جایی هزینه کردن برای لینکهای پولی مفیده که کاربر در شرایط mico moment باشه (اطلاعات بیشتر: سایت webmindset.net ) یعنی طرف اومده گوگل یک چیزی را بخره یا سریع یک اطلاعات ببینه. micro-moment چهار تا حالت داره که تو همون منبع محمدرضا توضیح داده. ولی برای کلمات کلیدی غیرتجاری مفید نیست چون بلاخره کاربر براساس محتوی صفحه فرود و محتویات سایت قضاوت خواهد کرد.
سلام بر مرد همیشه در صحنه
علی همانطور که خودت میدونی AD سمت راست گوگل هم دیگر حذف شده.
ممنون که صحبت من را تکیمل کردی
متمم هم آن مطلب را حدود ۲ سال پیش گذاشت اگر اشتباه نکنم.
البته همین جا بگم متممی ها رو چشم ما جا دارند.
سجاد وبسایتت را هم من خیلی دوست دارم.